×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hillary Duff deelt beelden van haar stalker

23.09.2018 -

Hillary Duff is het zat. De actrice en zangeres heeft een man gefilmd die haar al de hele dag volgt en het filmpje op Instagram gepost.


'Deze man was vanmorgen bij de voetbalwedstrijd van mijn zoon en volgde me naar het huis van mijn zus. Hij parkeerde op haar oprit om te fotograferen. Hij volgde me toen ik boodschappen ging doen. Ik vroeg hem vriendelijk om te vertrekken maar hij stalkt me nu al uren. Dit is niet ok. Ik ben negen maanden zwanger. Als mensen zeggen dat dat erbij hoort als je beroemd ben dan wordt ik daar kotsmisselijk van. Dit gebeurt elke dag en het is niet ok', verzucht de 30-jarige Hillary.

Op de beelden is te zien hoe een man in zijn auto de doorgang voor Hillary blokkeert en geen aanstalten maakt om te vertrekken. Ook als Hillary hem herhaaldelijk vraagt om te vertrekken blijft de man protesteren en met zijn auto voor haar auto staan.

Hillary is in verwachting van haar eerste kindje met haar vriend Matthew Koma. In 2012 werd haar zoontje Luca Cruz geboren, die ze kreeg met haar toenmalige man Mike Comrie.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hilary Duff (@hilaryduff) op