Hillary Clinton bemoeide zich met dochters seksleven

Hillary Clinton wilde voordat ze een gooi zou doen naar het presidentschap heel graag oma worden. Zo graag zelfs, dat ze zich actief met het seksleven van haar dochter Chelsea ging bemoeien.

Volgens biograaf Edward Klein zou Hillary haar dochter in het voorjaar van 2013 keer op keer hebben gevraagd naar haar pogingen zwanger te worden. Steeds antwoordde Chelsea dat zij en haar man Marc Mezvinsky echt wel hun best deden, maar dat het vooralsnog niet wilde lukken. Daarop kwam Clinton met een aantal tips en adviezen om de kans op bevruchting te verhogen.
Een vriend van de voormalige first lady en minister van Buitenlandse Zaken vertelde de schrijver dat Hillary haar dochter op het hart drukte rust te nemen en stress te vermijden. Zij zou dezelfde problemen hebben gehad met Bill. Pas toen de jonge Hillary en Bill op vakantie gingen naar Bermuda en afstand konden nemen van hun drukke werk, lukte het om zwanger te worden.
De 34-jarige Chelsea heeft goed naar haar machtige moeder geluisterd. In april maakte ze bekend dat zij en haar echtgenoot in het najaar hun eerste kindje verwachten.