×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilarisch: Matthijs van Nieuwkerk verschijnt plots in jurk

Hilarisch: Matthijs van Nieuwkerk verschijnt plots in jurk
10.03.2020 -

Matthijs van Nieuwkerk heeft zich maandag van een kant laten zien die we nog niet eerder van hem zagen. De presentator van De Wereld Draait Door verscheen in een filmpje waarin hij in een turquoise avondjurk danst. De beelden gingen al snel viral.


Het filmpje werd online gezet door presentatrice Emma Wortelboer en is onderdeel van een nieuwe internetchallenge, getiteld Flip the Switch. Daarin worden mensen uitgedaagd om elkaar na te doen, vaak inclusief kleding.

Eerst is te zien hoe de 59-jarige Matthijs stoïcijns in een spiegel filmt hoe Emma achter hem staat te dansen. In de laatste seconden zijn de rollen omgedraaid en laat Matthijs, in de jurk van Emma, zijn moves zien terwijl Emma de beelden schiet. Zij draagt op haar beurt Matthijs’ kleren.

Onder meer op Twitter wordt het filmpje massaal gedeeld.

https://www.instagram.com/p/B9hVO8tH2-s/?utm_source=ig_web_copy_link

Lees ook:

Flinke domper voor Johnny de Mol: ‘Ik was te optimistisch’

Openhartige Daphne Bunskoek: ‘Geen spijt dat ik geen kinderen heb’

Quinty Trustfull woont gescheiden van haar man