×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het wachtgeldparadijs van Peter Rehwinkel

24.10.2013 -

Peter Rehwinkel, de in opspraak geraakte burgemeester van Groningen, hield zich de afgelopen week onbereikbaar voor de media. Terwijl hij in Nederland voorpaginanieuws was door zijn florissante wachtgeldregeling genoot hij in zijn droomvilla in Spanje alvast van de Spaanse zon.


Rehwinkel kan tot 2015 aanspraak maken op bijna 3 ton wachtgeld. Volgens vrienden is de politicus van plan om de komende tijd vooral in Spanje te gaan genieten van dit wachtgeld aangezien Rehwinkel en zijn echtgenoot daar een luxe villa bezitten. Weekend zocht Rehwinkel op in zijn Casa Romantica, iets ten noorden van Benidorm. We troffen hem daar in korte broek en met natte haren bij zijn luxe optrekje met zwembad. Alle foto's én een verslag van ons gesprek met de burgemeester staan deze week in Weekend.