×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het is uit

Connie en Eugène uit elkaar

Het is uit
30.12.2018 -

Connie Witteman en haar Eugène zijn uit elkaar. Na een relatie van bijna vijf jaar is de koek op en gaan de twee ieder hun eigen weg.


 

Connie wil aan de buitenwereld doen geloven dat zij en Eugène als vrienden uit elkaar zijn gegaan maar insiders laten aan Weekend weten dat dat alles behalve de waarheid is. 'Er waren al lange tijd enorme spanningen tussen die twee. Eerste kerstdag is de bom gebarsten en heeft zij Eugène het huis uit gezet,' aldus een ingwijde.

Connie Witteman wilde een aantal jaar geleden niets liever dan trouwen met haar nieuwe geliefde. Keer op keer werd de bruiloft door de kleine diva echter uitgesteld. Er gingen daarom al langer geruchten dat het niet meer zou boteren tussen de ex van Hans Breukhoven en haar Eugène.

Nadat Connie en Eugène afgelopen zomer slachtoffer werden van een brute inbraak in hun woning aan het Amsterdamse Vondelpark, en er voor tonnen aan kostbare juwelen werd meegenomen, zouden de spanningen in de relatie zijn ontstaan. Connie laat zich niet voor niets al maanden niet meer zien op feestjes en wil tegenover de pers niets kwijt over de roof. Ook was zij niet aanwezig in de rechtbank, toen de verdachten daar eerder deze maand verhoord werden door de rechter. Insiders laten aan Weekend weten dat alle spanning die de nasleep met zich meebracht, hebben bijgedragen aan de liefdesbreuk. 'Er was de laatste weken steeds meer ruzie. Hoewel Connie probeerde op haar sociale media met gezellige kerstfoto's te doen alsof er niets aan de hand was, was de spanning thuis om de snijden. Totdat het uiteindelijk niet meer ging en zij Eugène haar appartement uit heeft gezet.'

Connie zélf wil niets kwijt over de plotselinge liefdesbreuk. Zij vraagt op rust en privacy. Eugène laat aan RTL Boulevard weten dat het niet zijn keuze is geweest. 'Er kan dan een persbericht de wereld in zijn gestuurd, maar ik heb hier niet voor gekozen,' laat hij weten.