Het gezinsleven met Monica Geuze heeft Lars Veldwijk veranderd

Het gezinsleven met YouTuber Monica Geuze geeft Sparta-voetballer Lars Veldwijk rust. Hij vertelt dat de geboorte van hun dochter Zara-Lizzy, vier maanden geleden, hem heeft veranderd.

'Je hebt een doel in je leven. Je belt niet meer even je vrienden om daar of daarheen te gaan. Je wilt een goede vader en voorbeeld voor je kinderen zijn. Dat zit altijd in je achterhoofd. Ja, het is iets dat mij nog rustiger houdt', vertelt Lars, die daarnaast ook zijn zoontje Mason (3) heeft uit een eerdere relatie.

De 27-jarige Lars erkent dat zijn vriendin Monica de ster is van het bekende tweetal. 'Bij alle stadions waar ik kom, moet ik tegenwoordig meer met vrouwen en meisjes op de foto dan met mannen. Ik ben toch een beetje 'het vriendje van', zegt de profvoetballer aan een ochtendkrant. 

De Sparta-spits heeft veel bewondering voor zijn vriendin Monica. 'Ik heb heel veel respect en bewondering voor hoe ze het allemaal doet, zo jong, met een heel druk leven waarin iedereen wat van je wil en van je vraagt.'

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen