Het gekke huwelijk van Zarayda Groenhart

Zarayda Groenhart keert terug op televisie. Onder de titel TheWhyGirl zendt TLC de hele maand juni interviews uit die Zarayda voor haar gelijknamige internetshow afnam in haar eigen woonkamer. Ze sprak bekende en onbekende Nederlanders, onder wie Veronica van Hoogdalem en Kim Kötter.

In De Telegraaf vertelt de voormalig BNN-presentatrice dolblij te zijn dat haar internetshows door TLC worden opgepikt. ''Blij en verwonderd. Het is eigenlijk een gek huwelijk. Internettelevisie is vrij modern, televisie nog altijd traditioneel. Ik hoop echt dat het elkaar in dit geval versterkt. Dat kijkers geprikkeld raken door de korte filmpjes die ze bij TLC zien en voor de langere versie naar internet uitwijken. Die korte uitzendingen zijn echt een groot cadeau.''

Zarayda verliet in het najaar van 2012 BNN na ruim vijf jaar. Ze werd bekend met de presentatie van programma's als Try Before You Die, Spuiten En Slikken, URBNN en 24/7. Na haar vertrek bij de publieke omroep was ze nog te zien in Wie Is De Mol? en sinds een jaar presenteert ze het discussieprogramma CritiX op FunX.