Het geheim van de stralende Katja Schuurman

Voor het eerst sinds haar miskraam bezocht Katja Schuurman een showbizzfeestje. Veilig aan de hand van echtgenoot Thijs Römer genoot ze van de première van Cirque Stiletto. Maar niemand durfde haar die ene vraag te stellen...

Het heeft even geduurd, maar Katja Schuurman is weer terug in hetmiddelpunt van de Nederlandse showbizz. De mooie actrice kwam afgelopenweek met echtgenoot Thijs Römer naar Theater Carré om er de premièrevan de zinderende show Cirque Stiletto bij te wonen. In de circusshowspeelt Katja’s hartsvriendin Ellen ten Damme de hoofdrol. Mede daaromzaten Katja en Thijs stralend van trots op de eerste rij. Opvallend wasdat ze nagenoeg de hele voorstelling elkaars hand vasthielden. Sinds het drama van eind maart, toen Katja een vroege miskraam kreeg,moet hun liefde alleen maar sterker zijn geworden. Alleen een handjevolvrienden weet hoe moeilijk het stel het toen gehad heeft. Katja deedzelfs een bijzondere oproep in de media aan het publiek om haar in diemoeilijke tijd met rust te laten – wat ook gebeurde. Katja kon het nietaan om, hoe goed bedoeld ook, op straat voortdurend reacties te krijgenop wat haar en Thijs was overkomen. En dus ontweek ook in Carréiedereen pijnlijke vragen over de miskraam.

Weer zwanger

Dat neemt echter niet weg dat velen wel spraken over de opvallend wijdekleding die Katja droeg. “Katja’s eerste zwangerschap is te vroeg in demedia gekomen. Die fout zal ze niet meer maken. Als ze nu weer zwangeris, dan wacht ze heel lang met het bekend maken ervan”, zegt eenvriendin van de actrice. Katja zelf negeerde alle aandacht voor haar kleding en haar buikje. “Ikben hier om naar Ellen te kijken. Ik ben apetrots op haar, ze doet hetzo goed. En ik vind de combinatie van haar muziek met de bestecircusartiesten ter wereld ook heel bijzonder”, zei Katja.