×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het bizarre voorgevoel van André Hazes’ vriendin

7.07.2018 -

Sommige zaken zijn soms niet te begrijpen. Zo liet Monique, de vriendin van André Hazes, de hartslag van haar hond Dunya vastleggen. Dat deed ze een paar daar dagen voor hij overleed. En daardoor kan ze dat nu voor altijd bij zich dragen.


‘Een paar dagen voor het overlijden van Dunya heb ik haar hartslag laten vastleggen. Of het een voorgevoel geweest is weet ik niet, maar iets in mij zei dat ik dit die dag moest doen,’ schrijft Monique op Instagram. Met deze hartslag is ze naar een juwelier gegaan met de vraag of die de hartslag kon graveren in een ketting. ‘Zij hebben dit met liefde voor mij gedaan en gisteren kreeg ik hem binnen. Nu draag ik altijd haar hartje bij me! Aan iedereen die zijn/haar diertje nog bij zich heeft, wil ik adviseren dit nu al te laten doen voordat het niet meer kan! Je geeft jezelf hier zo’n bijzonder kado mee!’