Het afslankgeheim van Willeke Alberti onthuld!

Willeke Alberti zit beter in haar vel dan ooit. 'Ik ben dertien kilo kwijt en kan al mijn oude jurken weer aan’, verklapt zij met een stralende lach aan Weekend.

Willeke wordt volgend jaar op 3 februari 75 jaar, maar ze heeft pas de laatste tijd het idee dat ze écht zichzelf is. ‘Als je terugkijkt op mijn leven kun je wel zien dat ik soms manisch positief ben geweest’, vertelt ze. ‘Ik was té positief, ik had niet echt een eigen mening. Nu ben ik heel duidelijk in wat ik wel en niet wil.’ Willeke zit niet alleen geestelijk, maar ook fysiek beter in haar vel. Jaren geleden viel ze al flink af, maar de kilo’s kwamen er snel weer aan. Nu niet meer. ‘Ik ben ontzettend dun, ik kan alles weer aan, zelfs avondjurken van twintig jaar geleden! Ik ben dertien kilo lichter dan vroeger.’

Wat haar geheim is? ‘Ik ben er achter gekomen dat ik niet tegen wijn kan. Daar zit sulfiet in en daar ben ik allergisch voor. Ik eet alles wat los- en vastzit, alleen de alcohol laat ik staan, dat is het enige waar mijn lichaam niet tegen kan.’ Heel af en toe neemt de zangeres nog een bubbeltje, daar zit geen sulfiet in, en voor de rest drinkt ze alleen nog alcoholvrij bier. ‘Ik ben niet echt een liefhebber hoor, maar één zo’n pilsje is lekker. Dat is mijn geheim’, aldus Willeke.

 

 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen