Herstel dochter Whitney Houston zou wonder zijn

De artsen van Bobbi Kristina Brown zeggen dat het een wonder zou zijn als ze nog zou herstellen. De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown, werd zaterdag bewusteloos aangetroffen in haar badkuip.

Een ernstig zuurstofgebrek heeft ervoor gezorgd dat Bobbi Christina in een coma ligt en ernstig weinig hersenactiviteit vertoont. Een insider zegt dat de dokters de familie heeft gemeld dat een herstel technisch mogelijk is, maar het een wonder zou zijn als het zou gebeuren.

De insider meldt verder dat vader Bobby Brown 'ontroostbaar' is. Brown riep zondag zelf op de familie hun privacy te gunnen. "En geef me mijn dochter de liefde en steun die ze nu nodig heeft", voegde hij aan het verzoek toe.

Het incident vertoont bizar veel gelijkenissen met dat van haar moeder. In 2012 overleed Whitney Houston op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad werd aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de zangeres drugs had genomen – ze zou vervolgens in bad zijn verdronken. Een neef van Bobbi Kristina verzekerde aan E! News dat Bobbi Kristina echter geen drugs gebruikt: "Ze dronk niet, deed niet aan drugs en was aan het minderen met roken. Ze deed haar best voor haar muziek en hield haar stem gezond."