×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henny Huisman nog niet de oude

3.12.2017 -

Het gaat langzaam de goede kant op met de arm van Henny Huisman, maar hij is nog niet de oude. Precies een halfjaar geleden verbrijzelde de voormalig showmaster zijn elleboog toen hij ten val kwam met de fiets.


Henny liep bij het ongeluk 32 breuken op toen hij over de kop sloeg omdat hij moest uitwijken voor een voetganger. Een urenlange operatie in het ziekenhuis in Alkmaar volgde. Het herstel zou zes maanden tot een jaar duren, liet Henny destijds al weten.

Zondag kwam Henny met een update op Twitter. 'Vandaag 3 december precies een halfjaar geleden kreeg Ik mijn ongeluk en verbrijzelde Ik mijn elleboog! Hoe het gaat? Zeer langzaam beter maar nog lang niet mijn ‘oude’ arm', schrijft hij.

Henny twitterde ook een röntgenfoto van de schroeven en platen die de arts in zijn elleboog heeft gezet.