Henny Huisman

Henny Huisman haalt uit naar vriendin André: ‘Sarah moet haar plek weten’

Henny Huisman keek afgelopen week wel even op van het nieuws dat Sarah van Soelen, de vriendin van André Hazes, is gevlucht naar Spanje voor een mediatraining.

‘Mijn vrouw heeft nog nooit mediatraining gehad, zij doet er gewoon niet aan mee’, reageert Henny op het nieuws. ‘Als je eraan meedoet, dan is de consequentie dat mensen er ook een mening over hebben. Als jij iets vindt, dan vinden andere mensen weer van niet. Dus ik denk dat ze zich een beetje meer op de achtergrond moet houden, dan krijg je al dat gedoe ook niet.’

Sinds het bekend worden van haar relatie met André zocht Sarah meermaals zélf de aandacht op. Niet alleen ging de Rotterdamse regelmatig mee naar optredens van André, ook stond ze vooraan toen schoonmoeder Rachel een thee­winkeltje opende in Amstelveen. ‘Je doet het op die manier wel zélf allemaal een beetje, wie de bal kaatst, kan ’m terug verwachten. Maar mediatraining voor de vrouw of man van, dat gaat wel heel ver. Dat hoeft allemaal niet joh. Je moet gewoon je plaats weten, denk ik. En dat is meer op de achtergrond. Het gaat om André Hazes’, aldus Henny.

Lees het hele verhaal deze week in Weekend.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen