Henny Huisman blij met ‘mooie’ afscheid van broertje

Henny Huisman heeft maandag afscheid genomen van zijn broer Wietse, die anderhalve week geleden plotseling overleed. In het restaurant van zijn dochter, dat op het landgoed van Henny ligt, kwamen de nabestaanden samen. 'Dit is het laatste wat ik nog kon doen...', zei Henny.

'Hij is weggerukt uit het leven, maar ik ben blij dat we dit afscheid zo mooi voor hem hebben kunnen organiseren.' Henny's vijf jaar jongere broer werd tien dagen geleden dood gevonden in zijn woning. Waaraan Wietse, de vader van Jordy en Sander Huisman van Kris Kross Amsterdam, is overleden moet nog blijken uit onderzoek. 'Er zijn zoveel mensen gekomen, daar zou ons broertje bijzonder trots op zijn geweest', vertelt Henny aan een ochtendkrant. 

'De laatste keer dat ik hem sprak had hij het alleen maar over zijn twee jongens, Jordy en Sander', herinnert Henny zich. 'Samen trekken zij als danceformatie Kris Kross Amsterdam minstens 5000 man per optreden. Dat vond hij geweldig. Maar dit publiek, hier bij het afscheid, dat mag er ook zijn. Wát een opkomst.'

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen