×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Westbroek heeft veteranenziekte

24.05.2018 -

Henk Westbroek is besmet geraakt met de legionellabacterie, ook de veteranenziekte genoemd. Volgens RTV Utrecht is de zanger woensdag opgenomen in het ziekenhuis in Utrecht, waar hij minimaal twee weken moet blijven.


'Longontsteking in de legionellavariant was me tot nu toe bespaard gebleven. Maar kan ik nu ook op mijn lijst bijschrijven', twitterde Westbroek. 'Op dood gaan na, heb ik ondertussen alles wat je krijgen kunt wel zo ongeveer gehad. Ik twitter even niet'.

Westbroek is net terug van een vakantie op Sicilië, waar hij een voedselvergiftiging opliep. 'Een mens is nooit te oud om te leren. Bijvoorbeeld dat je van gemarineerde Siciliaanse groenten net als van vis en vlees ook een voedselvergiftiging kunt oplopen', liet de liedjesproducent half mei nog weten op Twitter.

Ook zijn vrouw Julia kwam er niet ongeschonden van af: zij liep op vakantie een ontstoken been op, waarvoor de Westbroekjes ook al in het ziekenhuis belandden. Over de overvolle wachtkamer aldaar twitterde Westbroek vorige week: 'Wachten pas vier uur tussen gewonde en huilende mensen. Het voorportaal van de hel'.