×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Westbroek aan de beterende hand

30.05.2018 -

Het gaat alweer een stuk beter met Henk Westbroek. Op Twitter meldt de zanger en presentator dat hij niet meer in levensgevaar is.


Henk raakte besmet met de legionella-bacterie. Hij verkeerde zelfs in levensgevaar. Maar hij is herstellende en dat komt volgens hem door zijn behandelende artsen.

'Als gevolg van een knappe analyse van longartsen en een behandeling op maat in het Diaconessenhuis van Utrecht, ben ik niet langer in levensgevaar', schrijft Henk in een tweet.

De presentator van RTV Utrecht bedankt het medisch personeel dan ook. 'Grote dank medische staf', schrijft hij. Henk werd vorige week met spoed opgenomen en kreeg een intensieve antibioticakuur.