×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Henk Schiffmacher weer op het podium

20.03.2018 -

Henk Schiffmacher staat vanavond weer op de planken. De tattookoning, die begin maart in het ziekenhuis belandde met hartproblemen, is weer fit genoeg om zijn theatertournee op te pakken.


Schiffmacher staat vandaag in Veendam en pakt zijn tournee weer op zoals gepland. Voor de voorstellingen die hij heeft moeten afzeggen, worden vervangende data genoemd. Waarschijnlijk worden die shows aan de geplande tour geplakt, stelt een woordvoerder: 'Maar dat hangt natuurlijk ook af van de theaters'.

Henks tournee is niet aangepast, maar zijn voorstelling waarschijnlijk wel: 'Henk kennende komt dit wel terug in de show, hij houdt wel van de actualiteit en zal er wel een of andere grap over maken'.

Schiffmacher werd met spoed opgenomen met hartproblemen. De 65-jarige tattookoning kampte al een tijdje met ademhalingsproblemen die begin maart verergerden. Na twee weken in het ziekenhuis werd Schiffmacher dinsdag ontslagen.