×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Helena Bonham Carter vond prinses Margaret eng

Helena Bonham Carter vond prinses Margaret eng
15.08.2019 -

De Britse prinses Margaret was niet onder de indruk van de acteerprestaties van Helena Bonham Carter. Dat vertelt de actrice, die de zus van koningin Elizabeth vanaf het komende seizoen speelt in Netflix-serie The Crown.


‘Mijn oom kende haar vrij goed,’ vertelt Helena aan Entertainment Weekly. ‘Ze was best eng. Op een gegeven moment heb ik haar een keer ontmoet op Windsor Castle en zei ze tegen me: ‘je wordt iets beter hè’.’ Volgens de actrice doelde de royal daarmee op haar acteerwerk. ‘Tenminste, ik neem aan dat ze het daar over had.’

De band van de familie van de actrice en het Britse koninklijk huis stamt uit begin vorige eeuw. Helena’s overgrootvader van haar moeders kant, H. H. Asquith, was van 1908 tot 1916 premier van het Verenigd Koninkrijk. Ook haar vaders familie, de Bonham Carters, heeft een aantal prominente Britse politici voortgebracht.