Placeholder

Heleen van Royen kijkt niet op van bekentenis Ferry

Dat Ferry Doedens zijn rol in Goede Tijden, Slechte Tijden op heeft moeten geven vanwege een drugsprobleem, zoals hij maandagavond vertelde, verbaast Heleen van Royen niet. Op Twitter kwam ze nog even terug op een ruzie die ze in 2013 met de acteur had.

Heleen en Ferry zaten dat jaar beiden in Ranking The Stars. Ze vond de acteur heel erg hyper en zei dat ook. Ferry was daar erg boos over, waarna Heleen op Twitter haar excuses aanbood. Te laat, zo oordeelde Ferry. “Als je me zou kennen, dan zou je dit soort dingen nooit roepen!" twitterde hij boos terug.

Toen Ferry maandagavond in RTL Boulevard vertelde drugsverslaafd te zijn, moest Heleen uiteraard terugdenken aan die ruzie en kon ze het niet nalaten daar op Twitter nog even melding van te maken. Bij een bericht van destijds waarin Ferry meldt dat het onbegrijpelijk is dat mensen zoiets roepen, meldde ze enkel het woord: Tja.

Ferry vertelde in Boulevard erg verdrietig te zijn over zijn ontslag. "Ik ben mezelf keihard tegengekomen. Ik heb van veel dingen spijt en ik probeer nu alles op alles te zetten om mezelf en mijn omgeving weer recht in de ogen te kunnen kijken. Ik hoop dat mij de rust wordt gegund om hier goed en positief uit te komen."

Ook het management van de GTST-acteur beëindigde de samenwerking. "Ik wil benadrukken dat ik Ferry niet zomaar heb laten vallen en mij hard heb ingezet om hem tot het inzicht te doen komen dat hij daadwerkelijk een probleem heeft", liet zijn voormalige manager Linda Hagelaar weten.