×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hein(tje) Simons in duet met zichzelf

13.04.2017 -

Hein Simons (61) viert in oktober zijn vijftigjarig artiestenjubileum. Hij viert deze mijlpaal met de biografie Ik Was Heintje en een nieuw album waarop hij duetten zingt met zichzelf, vertelt de zanger.


''Het is een technisch hoogstandje. Het betreft liedjes van zo'n vijftig jaar geleden en daar zing ik nu, met mijn zware stem, een tweede stem bij. Erg leuk om te doen en het resultaat is verrassend'', zegt Hein. ''Veel fans zullen het waarderen, dat weet ik wel zeker. Het is dan ook min of meer een cadeau aan hen die me altijd trouw zijn gebleven."

Heintje Simons was het eerste kindsterretje van ons land. Zijn bekendste nummer is Mama. Andere grote hits zijn: Ich Bau' Dir Ein Schloß, Ich Sing Ein Lied Für Dich, Ik Hou Van Holland en Omaatje Lief.