‘Heidi Klum laat tattoo Seal verwijderen’

Heidi Klum wil naar verluidt de tatoeage met de naam van haar ex-man Seal laten verwijderen. Het 40-jarige Duitse supermodel heeft er al enkele behandelingen opzitten.

Heidi liet de tattoo, op haar rechteronderarm, in 2009 zetten ter gelegenheid van haar vierjarige huwelijksjubileum met de Britse zanger. Nu het paar vorig jaar van elkaar scheidde, wil het model deze herinnering schijnbaar uitwissen. De initialen van haar vier kinderen met Seal, die in sterren naast zijn naam staan getekend, laat ze intact, onthult een insider tegenover People.com.

Hij verklaart: “Heidi zit middenin het proces om haar tattoo te laten verwijderen. Ze heeft er al enkele behandelingen opzitten.”

Heidi, die sinds september een relatie heeft met haar voormalige bodyguard Martin Kristen, liet onlangs weten niet meer te zullen hertrouwen omdat ze ‘dat sprookje wel heeft gehad’. Ze was eerder vijf jaar lang getrouwd met stylist Ric Pipino en had een korte romance met Flavio Briatore, voordat ze in 2005 in het huwelijk trad met Seal.