×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klum getrouwd

Heidi Klum getrouwd
3.08.2019 -

Het Duitse topmodel Heidi Klum is zaterdag in Italië getrouwd met Tom Kaulitz. De twee zijn officieel al sinds februari getrouwd, maar hebben nu pas het huwelijk gevierd.


Heidi en Tom hebben hun verbintenis voor het leven op een luxejacht in Capri gevierd. Het model had een extravagante strapless jurk aan ze en droeg een sluier. Tom, gitarist van de Duitse rockband Tokio Hotel droeg een wit pak met een blauwe blouse, zoals is te zien op foto’s in handen van People.

Zowel de ouders van het 49-jarige model als haar kinderen waren op de ceremonie aanwezig. Ze heeft twee dochters Leni (15) en Lou (9) en twee zoons Henry (14) en Johan (12) uit haar huwelijk met zanger Seal. Met hem is ze eerder zeven jaar getrouwd geweest. Heidi is nog een keer eerder getrouwd geweest, van 1997 tot 2000 met stylist Ric Pipino.

Toms tweelingbroer Bill, die ook in de band Tokio Hotel zit, was ook bij de ceremonie aanwezig.