×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klum als Thriller-weerwolf

1.11.2017 -

Na een reeks hints op Instagram, onthulde Heidi Klum dinsdagavond haar Halloweenkostuum van dit jaar. Het supermodel ging verkleed als de weerwolf waar Michael Jackson in verandert in de clip van Thriller.


In de veertien minuten durende video uit 1983 is de King of Pop op een date, als hij aan zijn liefje bekend dat hij "niet is zoals de andere jongens". Bij een volle maan wordt hij een weerwolf. De door John Landis geregisseerde clip werd meerdere keren verkozen tot 'meest invloedrijke clip aller tijden' en is sinds de komst van YouTube daar ruim 450 miljoen keer bekeken.

Heidi's Halloweenkostuums zijn legendarisch. De Duitse geeft al achttien jaar een groot feest rond de griezelfeestdag, en baarde vaak opzien met haar outfits. Zo was ze eerder verkleed als Betty Boop, een megavlinder, een ontveld menselijk lichaam en een bejaarde versie van zichzelf.

Eerder dinsdag plaatste het model foto's en video's van de voorbereidingen van haar transformatie tot Michael Jacksons weerwolf op social media, waarbij ze steeds maar een klein deel liet zien. Daarom werd haar echte kostuum pas duidelijk, toen ze geflankeerd door zombies haar entree maakte op de rode loper van haar Halloweenparty in New York.

 

 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op