×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftige toestand bij de Bauers

14.07.2018 -

Frans Bauer is zaterdagmiddag met zijn vrouw Mariska op de eerste hulp beland. Mariska's rechterwijsvinger moest worden gehecht nadat ze tijdens het tuinieren een diepe snee had opgelopen.


'Effe een rietplant uit de tuin getrokken. Resultaat een diepe snee en drie hechtingen', schrijft Mariska op Instagram bij een foto van een ingepakte vinger. Ze laat daarbij weten dat er waarschijnlijk een week lang niet gekookt kan worden.

'Het was een heftige toestand hier in huize Bauer', laat Frans op zijn beurt in een filmpje weten. 'Ik moet eten koken dus dat is ook niet een heel fijn bericht voor de rest van het gezin.' 

Frans koos echter de gemakkelijke weg en bestelde zijn favoriete maaltje bij de plaatselijke Chinees. 'Ik heb lekker gekookt', grapt hij bij een foto van de bestelling.