Heftige nacht voor Renate en Winston Gerschtanowitz in Schotland

Winston en Renate Gerschtanowitz dachten romantisch de nacht door te brengen in een hotel in Schotland omdat ze vijf jaar getrouwd zijn, maar dat liep even anders. Midden in de nacht ging het brandalarm af en het stel moest halsoverkop naar buiten vluchten.

Gelukkig liep het met een sisser af. 'Na een uur buiten staan met warmtedekens mochten we weer naar binnen', schrijft Winston bij een zielig kiekje op Instagram. Het koppel staat dicht tegen elkaar aan met warmtedekens om nog een beetje warmte vast te houden in de koude nacht. 

Renate dacht in eerste instantie dat het een grapje was van haar echtgenoot. Of dat het bij hun jubileum hoorde. 'Schat, het brandalarm gaat af. Nee, die hoort niet bij de verrassing', schrijft zij bij hetzelfde plaatje. 

Gelukkig konden de twee na een uur weer het hotel in om samen op te warmen en hun trouwjubileum te vieren. 

 

Lig je net lekker op je bed op je trouwdag. Gaat het brandalarm af in het hotel. Na uur buiten staan met warmte dekens mochten we weer naar binnen. #happyanniversary

Een foto die is geplaatst door Winston Gerschtanowitz (@winstongerschtanowitz) op

 

Schat.het brandalarm gaat af. Nee dit hoort niet bij de verrassing. #happyanniversary #warmtedeken maar goed we zijn weer binnen!

Een foto die is geplaatst door RenateGerschtanowitz (@renategerschtanowitz) op