×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Vrouw van Nick Carter krijgt miskraam

11.09.2018 -

De vrouw van Nick Carter heeft na een zwangerschap van zes maanden een miskraam gehad. De Backstreet Boy-zanger is er kapot van, schrijft hij op Twitter.


'Ik keek er echt naar uit om haar over drie maanden in mijn handen te hebben. Ik ben diepbedroefd', aldus de 38-jarige Nick. Hij en zijn vrouw Lauren zijn al ouders van een tweejarig zoontje: Odin.

Nick toert momenteel solo door Zuid-Amerika en Mexico. Bijna had hij zijn concert van maandag in Lima afgezegd. 'Ik denk niet dat ik vanavond kan spelen, sorry Lima', schreef hij eerst. Later bedacht hij zich. 'Het zal moeilijk worden, maar voor de liefde van mijn fans hier in Lima zal ik vanavond optreden.'