×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Paris Jackson aangevallen door man

2.08.2018 -

De politie in Los Angeles doet onderzoek naar een man die Seth Green lastigvalt en Paris Jackson onlangs bij de keel greep.


Volgens TMZ gaat het om Isaac Kappy, die kleine rolletjes had in Breaking Bad en Thor.
De acteur stuurt Seth en zijn vrouw allerlei berichten en plaatste onlangs nog een video op social media waarin hij Seth beschuldigt van pedofilie. Gek genoeg waren de brieven die Kappy eerder naar Seth en Clara stuurde juist heel positief. Hij verklaarde daarin onder meer hoeveel hij wel niet van het stel hield, blijkt uit screenshots van TMZ.

Vorige maand zou Kappy aanwezig zijn geweest op een spelletjesavond bij een groep vrienden, onder wie Paris Jackson. Daarbij zou hij de dochter van Michael Jackson op een gegeven moment in een wurggreep hebben gehouden.

Voor de politie in Los Angeles was de maat vol toen de man afgelopen week via sociale media dreigementen verspreidde. Hij schreef in een tweet dat hij de laatste tijd 'interessant' verkeer had opgemerkt rond zijn huis, en dat als iemand hem probeerde te vermoorden, hij het kogels zou laten regenen.