×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Katy Perry tegen de vlakte na gaslek

Heftig: Katy Perry tegen de vlakte na gaslek
21.02.2020 -

Was dat even schrikken! Tijdens de opnames van de audities van American Idol is de studio geëvacueerd in verband met een gaslek. Op beelden van de uitzending van aankomende zondag is te zien hoe juryleden Katy Perry, Luke Bryan en Lionel Richie opmerken dat ze gas ruiken, waarna iedereen het gebouw moet verlaten.


Perry lijkt zich in het clipje, dat People donderdag online zette, als eerste te realiseren dat er iets niet goed gaat in de studio. ‘Ruiken jullie ook gas? Het is best intens’, vraagt ze aan haar collega’s. Bryan laat vervolgens aan de producenten weten dat er een flinke propaanlucht hangt. De zangeres staat vervolgens op omdat ze licht in haar hoofd wordt.

In de video is te zien hoe de brandweer met flink materiaal uitrukt voor het gaslek. De juryleden staan dan buiten en de clip eindigt met Perry die zegt: ‘Ik voel me niet goed’ en dan op de grond valt. Het filmpje is daarna meteen afgelopen, waardoor niet helemaal duidelijk is of de zangeres echt buiten westen is geraakt, of een grapje maakt.

Lees ook:

Catherine Keyl over talkshow Jinek: ‘Eva, word weer jezelf’

André, Monique en Bridget reageren op vermeende vechtpartij