×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: na imagodeuk belandde Jordy van Loon bij de psycholoog

Heftig: na imagodeuk belandde Jordy van Loon bij de psycholoog
2.01.2020 -

Jordy van Loon kon zijn geluk niet op toen hij een nummer één hit scoorde, maar bepaalde uitspraken op de radio kostten hem de kop...


Het kon niet op voor de nu 26-jarige Jordy van Loon toen hij als veertienjarige een grote hit scoorde met Verliefdheid Is Een Toverbal. Hij werd een veelgevraagde gast op radio en televisie. In het BNN-show Doe Maar Normaal met presentator Sander Lantinga vertelde Jordy over zijn seksuele activiteiten: ‘Ik ben er nog niet in en uit geweest. Het enige wat ik heb gedaan is likken, likken, likken.’ Jordy’s ouders waren woedend, zij vonden dat hun zoon tijdens de opnames was opgejut. Zijn schunnige uitspraken zorgden voor een storm van kritiek.

’Er verschenen anti-Hyves-pagina’s over mij, ik werd op straat staande gehouden voor een handtekening, maar ik kreeg een pak slaag en mijn zusjes werden bedreigd. Alsof ik een moord had gepleegd. En wat had ik nou eigenlijk misdaan?’ De zanger gaf aan dat hij boos was op BNN, maar nóg kwader op Giel Beelen, die het publiek bij het Glazen Huis opriep om hem met sneeuwballen te bekogelen. De zanger noemde het ’een afschuwelijke en pijnlijke rotstreek.’

De kindster raakte in een depressie en belandde bij een psycholoog. Terugblikkend vertelt Jordy aan Weekend: ‘Ik was superjong en kwam in een wereld terecht waar ik niks van afwist. Dat heeft positieve, maar ook negatieve kanten. Het is heel leerzaam geweest. Ik heb een naïeve uitglijder gemaakt, maar ik schaam me niet en heb geen spijt. Ik was een kind. Er is niet zuinig met me omgegaan destijds, maar ik ben nu bezig met zulke leuke dingen.’ De zanger voelt geen racune naar wie dan ook. ‘Ik focus me op de positieve dingen. Ik wil verder en dat ben ik ook gegaan’, aldus Jordy.

Ook interessant:

Raymi Sambo mishandelt vrouw op straat

Opnieuw tegenslag voor Connie Witteman

Daphne Deckers openhartig over gemis dochter