×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Fred van Leer opnieuw opgenomen in ziekenhuis

Heftig: Fred van Leer opnieuw opgenomen in ziekenhuis
10.12.2019 -

Een flinke tegenslag voor Fred van Leer. De stylist is vandaag weer opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat hij weten in een video op Instagram.


Vanuit het ziekenhuisbed geeft Fred van Leer een update: ‘Het ging hartstikke goed. Gisteren zijn de hechtingen eruit gehaald. Alleen ’s nachts ging de wond open en dat deed heel veel pijn ineens. Ik ben de volgende dag naar de arts gegaan, MRI-scan gemaakt, en foute boel. De bacterie is heel hardnekkig, gevaarlijk en ik moet weer worden geopereerd.’ Daarom heeft hij al zijn shows moeten cancelen. ‘Daar baal ik natuurlijk vreselijk van. Ik wil niemand teleurstellen. Maar het belangrijkste is dat ik nu weer beter wordt en dan zien we wel. Lieve mensen, het komt allemaal goed’, aldus Fred.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas heb ik al mijn shows af moeten zeggen tot eind dit jaar er komen nieuwe data ! 🍀🙏🏻

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op

Fred werd eind november ook al opgenomen in het ziekenhuis vanwege een bacterie-infectie in zijn schouder. ‘Er is twee liter pus uit mijn schouder gehaald’, liet hij toen weten.

Ook interessant:

Pleuni Touw (81): ‘Ik ben heel ziek geweest’

Martijn Krabbé en Deborah tellen af voor huwelijksreis

AndrĂ© Hazes maakt zijn Bridget ‘gek’ met gespierd bovenlichaam