×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftig: Domien Verschuuren breekt verloving

3.09.2018 -

Domien Verschuuren en zijn verloofde Caroline zijn uit elkaar. De dj, die vrijdag afscheid nam van NPO 3FM, en zijn vriendin hebben besloten om hun relatie na elf jaar te verbreken.


'Helemaal kut en superverwarrend', schrijft Domien, die volgende maand aan de slag gaat bij Qmusic, op Instagram. 'De afgelopen weken waren heftig en verdrietig, maar tegelijkertijd intiem en fijn. We koesteren ontelbaar veel fijne momenten en kijken terug op een heel gelukkige tijd.'

De keuze om met elkaar te stoppen hebben Domien en Caroline 'samen en met respect voor elkaar' gemaakt. 'Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk. We hopen dat iedereen begrip heeft voor ons verdriet en ons de tijd en privacy gunt die we nodig hebben.'

Domien vroeg Caroline vorig jaar augustus ten huwelijk tijdens een vakantie in Toscane. Eerder dit jaar lieten de twee weten dat ze hun bruiloft hadden uitgesteld naar 2019. Domien en Caroline waren kort na zijn debuut in het Glazen Huis ook al even uit elkaar. Daarna hervonden ze de liefde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️. “Sometimes the hardest thing and the right thing are the same.” Na elf jaar liefjes te zijn geweest, hebben Caroline en ik besloten om uitelkaar te gaan. Helemaal kut en superverwarrend. De afgelopen weken waren heftig en verdrietig, maar tegelijkertijd intiem en fijn. We koesteren ontelbaar veel fijne momenten en kijken terug op een heel gelukkige tijd. Deze keuze hebben we samen en met respect voor elkaar kunnen maken. Er is geen ruzie, enkel liefde voor de elf jaar die we samen hebben gehad. We zijn beiden toe aan een nieuw hoofdstuk. We hopen dat iedereen begrip heeft voor ons verdriet en ons de tijd en privacy gunt die we nodig hebben. Caatje, luf joe.

Een bericht gedeeld door Domien Verschuuren (@domien) op