×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heel Holland Bakt-presentator is een man

11.03.2016 -

Heel Holland Bakt wordt volgend seizoen gepresenteerd door een man. "Dit weekend moeten nog een paar dingetjes besproken worden, ik hoop maandag naar buiten te kunnen brengen wie de nieuwe presentator wordt", laat Omroep Max-baas Jan Slagter weten.


Jan Slagter verklapte het nieuws vrijdag op NPO Radio 1. "Dit weekend moeten nog een paar dingetjes besproken worden, ik hoop maandag naar buiten te kunnen brengen wie de nieuwe presentator wordt", zei Jan. De omroepbaas zei 'niet normaal veel sollicitaties' te hebben gehad. Onder anderen Henny Huisman, Jan de Hoop en Harm Edens gaven aan de presentatie van het bakprogramma wel voor hun rekening te willen nemen.

Wie Heel Holland Bakt ook gaat presenteren, duidelijk is dat de presentatieklus niet meer dan één seizoen behelst. Het MAX-programma moet vaste presentatrice Martine Bijl één reeks missen. Zij werd in september getroffen door een hersenbloeding en is nog aan het revalideren.

Volgens Jan Slagter zullen de kijkers zich prima kunnen vinden in de keuze voor de presentator. "Iedereen gaat deze keuze omarmen. Iedereen zal denken: ja inderdaad, dit is een hele goede keuze."