×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heel Holland Bakt-jurylid Janny krijgt eigen servies

Heel Holland Bakt-jurylid Janny krijgt eigen servies
24.01.2019 -

Een taartje eten van een bord van Janny van der Heijden, dat kan vanaf nu. Het Heel Holland Bakt-jurylid heeft haar eigen servies en kreeg donderdag het eerste exemplaar uitgereikt van collega André van Duin.


Culinair journalist Van der Heijden is zelf fervent serviesverzamelaar en is naar eigen zeggen heel blij met haar eigen collectie, genaamd Sharing Moments. Ze koos voor deze naam omdat 'er niets mooier is dan met elkaar dierbare momenten te delen'.

Het ontwerpen zelf was volgens Van der Heijden een geweldige uitdaging: 'Ik hou van de Delfts blauwe kleurencombinatie; daar zit zo’n lange geschiedenis van verfijning in besloten… En het bloemenmotief geeft het warme en handgeschilderde gevoel perfect weer. Maar ik wilde ook een brug slaan tussen traditie en vernieuwing: tussen strak gestileerd en nonchalante ongedwongenheid.'

Van der Heijden maakte het servies samen met en in opdracht van New Edition, dat ook servies van Pip Studio en vtwonen verkoopt. De collectie is verkrijgbaar bij de Bijenkorf.