×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heather Locklear opnieuw naar afkickkliniek

Heather Locklear opnieuw naar afkickkliniek
16.05.2019 -

Het is opnieuw mis met Heather Locklear. De actrice, die in november nog verplicht werd opgenomen in een psychiatrische instelling, is nu teruggekeerd naar dezelfde afkickkliniek waar ze eerder al een aantal maanden doorbracht vanwege haar problemen met alcohol, pillen en haar mentale gesteldheid.


De Melrose Place-actrice zit al twee weken in een afgesloten kliniek, waar ze haar dagen en nachten doorbrengt. Volgens bronnen zou ze niet verantwoordelijk gehouden willen worden voor haar gedrag, omdat ‘ze niets meer heeft’. Toch hopen haar dierbaren dat deze opname succesvoller wordt dan haar eerdere pogingen.

‘Ze weigert hulp van anderen en luistert naar niemand. Maar iemand moet de handschoen oppakken in deze en daartoe zijn in principe alleen haar ouders bevoegd, maar die zijn al vrij oud,’ aldus een insider.

In november 2018 besloot Locklear’s therapeut haar te laten opnemen nadat ze een inzinking had. In juni 2018 werd Heather ook al gedwongen opgenomen omdat ze dreigde zichzelf iets aan te doen. Niet veel later belandde ze in het ziekenhuis na een overdosis. De actrice bracht de zomer door in een afkickkliniek.