×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hayden Panettiere is Vladimir Klitschko alweer vergeten

7.08.2018 -

Hayden Panettiere lijkt weer gelukkig in de liefde. De man waarmee ze onlangs hand in hand werd gespot in Los Angeles zou Brian Hickerson zijn. Afgelopen weekeinde werd duidelijk dat Haydens relatie met bokser Vladimir Klitschko na negen jaar is gestrand.


De 28-jarige Hayden is volgens ingewijden dol op haar eveneens 28-jarige nieuwe liefde. 'Hij komt uit het zuiden van Californië en verhuisde naar Los Angeles in de hoop het te maken als vastgoedhandelaar en acteur', wist een bron E! News te vertellen over Brian. 'Hij is nog maar net bezig als acteur, gaat naar castings en hoopt op een doorbraak.'

Volgens de ingewijde leerde Hayden Brian kennen via gezamenlijke vrienden. 'Brian is haar klankbord sinds Hayden en Vladimir uit elkaar zijn. Hij is er echt voor haar.' Volgens de bron kent de actrice en zangeres haar nieuwe liefde ongeveer een maand.

Wanneer Hayden en Vladimir, die samen een driejarige dochter hebben, uit elkaar zijn gegaan, is niet bekend. De afgelopen jaren doken meermaals geruchten op dat de liefde tussen Hayden en de dertien jaar oudere bokser over was. Hun dochter Kayla woont volgens de ingewijde voornamelijk bij Vladimir. 'Hayden en Vladimir kunnen het nog steeds goed met elkaar vinden', weet de bron. 'Ze maken deel uit van elkaars leven en dat blijft zo. Hayden is weer in Los Angeles en denkt na over haar toekomst.'