×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harvey Weinstein weer naar ziekenhuis met hartklachten

Harvey Weinstein weer naar ziekenhuis met hartklachten
12.03.2020 -

Een paar uur na het horen van zijn straf voor de aanranding en verkrachting van twee vrouwen, is Harvey Weinstein afgevoerd naar een ziekenhuis in New York. De oud-filmproducent kampt volgens zijn woordvoerder met voortdurende hartproblemen en pijn op de borst


Weinstein belandde na zijn veroordeling enkele weken geleden ook al in ziekenhuis Bellevue, waar hij een kleine hartingreep onderging. Zes dagen geleden werd hij weer teruggebracht naar zijn cel in gevangenis Rikers Island. De Hollywoodveteraan verscheen eerder woensdag in een rolstoel in de rechtbank, waar hij een straf van 23 jaar opgelegd kreeg.

De zaak in New York draaide om seksueel misbruik van twee vrouwen in 2006 en 2013. Sinds het wangedrag van de oud-producent aan het licht kwam in 2017 hebben tientallen vrouwen hem beschuldigd van seksuele delicten. In Los Angeles loopt ook een zaak tegen hem. Weinstein ontkent alle beschuldigingen en zijn advocaten gaan in beroep tegen de celstraf.

Lees ook: Jennifer Lawrence ontkent relatie met Harvey Weinstein