×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Met corona besmette Harvey Weinstein ligt niet aan beademing

Met corona besmette Harvey Weinstein ligt niet aan beademing
26.03.2020 -

Harvey Weinstein kan op eigen kracht ademen en vertoont ook geen van de andere symptomen van het coronavirus. Dat meldt de New York Post. Het virus werd dit weekend vastgesteld bij de oud-filmproducent.


Weinstein is na de diagnose in isolatie gezet in Wende Correctional Facility, een gevangenis in het westen van de staat New York. Hij is een van de twee gevangenen daar die het virus hebben opgelopen. Onduidelijk is of de ex-filmmaker in Wende besmet is geraakt of op Rikers Island, de gevangenis in de stad New York waar hij eerder verbleef.

Aanranding en verkrachting

De ooit gevierde producent zit een gevangenisstraf van 23 jaar uit voor de aanranding en verkrachting van twee vrouwen in New York. Hij moet nog voorkomen in een rechtszaak rond soortgelijke aantijgingen in Los Angeles.

Lees ook: Harvey Weinstein weer naar ziekenhuis met hartklachten