×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hartverscheurend nieuws voor Sophie de Buisonjé

Hartverscheurend nieuws voor Sophie de Buisonjé
1.06.2018 -

Verdrietig nieuws voor Sophie de Buisonjé. Hoewel haar dochtertje Céla-Lynn al zestien maanden geleden geboren is, is Sophie nog steeds niet de officiële moeder.


Dochtertje Céla-Lynn werd in januari 2017 geboren. Het was voor Sophie niet mogelijk om zelf nog een keer zwanger te worden, omdat eerder een tumor uit haar buikholte werd verwijderd. Een zwangerschap zou ervoor kunnen zorgen dat er bij de blondine weer tumoren zouden gaan groeien.

Daarom maakten Xander en Sophie de moeilijke keuze voor een draagmoeder. Het eitje was afkomstig van Sophie zelf en werd bevrucht met het zaad van Xander. Een Amerikaanse draagmoeder baarde vervolgens het meisje.

Maar helaas is de adoptie, zelfs na zestien maanden, nog steeds niet rond. Wat ervoor zorgt dat Sophie – op papier – nog steeds niet de officiële moeder is van haar dochter. 'Vandaag ontving ik deze brief. Helaas nog geen uitspraak over de adoptie van Céla-Lynn. Ook deze keer word ik geïnformeerd over het gaande proces dat voortduurt. Ze is nu bijna zestien maanden en nog steeds ben ik op papier niet haar moeder. Gelukkig is er meer op deze wereld dan het formele moederschap en voel ik mij haar moeder in hart en ziel', aldus een teleurgestelde Sophie op haar Instagram.

Waarom het zo lang duurt en wanneer de definitieve uitspraak te verwachten is, is niet bekend. Wel is bekend dat de kleine Céla-Lynn 'gewoon' bij Sophie en Xander woont. 

(Bron: Instagram Sophie de Buisonjé)