Harry Styles flirt met model

De hordes meisjes die hopen dat ze Harry Styles aan de haak kunnen slaan, kunnen hun heil voorlopig beter elders zoeken. De One Direction-ster vierde in Californië een kleine vakantie in de sneeuw met Kendall Jenner. Al claimen de twee 'gewoon vrienden' te zijn.

Op foto's van E! Online is te zien dat Harry en Kendall het samen erg naar hun zin hebben. Volgens een ingewijde konden de celebrities hun ogen niet van elkaar afhouden, en waren ze constant met elkaar aan het flirten. Harry bood daarnaast als een echte heer aan om het snowboard van Kendall naar de skilift te dragen. De Britse ster ging niet snowboarden, hij koos ervoor om op de lange latten te gaan staan.

De 18-jarige Keeping Up With the Kardashians-ster en de zanger (19) brengen de laatste tijd wel steeds meer tijd met elkaar door. Het model zei onlangs nog: "We zijn vrienden. Hij is cool." Maar toen niet veel later CNN-presentator Piers Morgan de 1D-ster naar de status van de twee vroeg, wist Harry niet helemaal goed uit zijn woorden te komen. "We zijn gewoon uit eten geweest. Dus nee, we daten niet. Eh, denk ik."