×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry stuurt Meghan lief bericht op eerste verjaardag als moeder

Harry stuurt Meghan lief bericht op eerste verjaardag als moeder
4.08.2019 -

De vlaggen hangen uit op Frogmore Cottage. Meghan mag zondag namelijk 38 kaarsjes uitblazen. Speciaal daarom viert echtgenoot Harry haar verjaardag op Instagram.


‘Hartelijke felicitaties aan mijn geweldige vrouw’, schrijft de prins zondagochtend op de officiële Instagram-account van hun samen. ‘Bedankt dat je met mij dit avontuur bent aangegaan. Liefs, H.’

Het koppel viert Meghans verjaardag in privékring. Naar verwachting met zoontje Archie, die in mei werd geboren, een aantal goede vrienden en familie. Wellicht dat de Brit ook dit jaar een mooie verrassing voor zijn echtgenote heeft gepland. Twee jaar geleden, toen ze nog niet getrouwd waren, nam hij Meghan mee naar Botswana waar ze samen onder de sterren kampeerden.