×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry en William komen met gezamenlijk statement

Harry en William komen met gezamenlijk statement
13.01.2020 -

Prins William en zijn broer prins Harry hebben voor het eerst sinds Harry aankondigde een stap terug te willen doen een gezamenlijk statement uitgegeven. De hertogen van Cambridge en Sussex ontkennen in een korte maar felle verklaring een verhaal van The Times dat William Harry's vrouw Meghan zou hebben 'weggepest'.


De krant berichtte maandag op basis van een anonieme bron dat William min of meer de reden is dat Harry en Meghan zich terug willen trekken vanwege de houding van William, met name tegenover zijn schoonzus. Volgens de broers is het verhaal meerdere keren ontkracht en is het desondanks toch gepubliceerd.

‘Voor broers die ervoor pleiten om problemen met geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken, is het gebruik van dit soort bewoordingen zeer beledigend en mogelijk schadelijk’, staat in de verklaring van de kantoren van William en Harry.

Het statement komt op de dag dat de koninklijke familie bij elkaar komt op het landgoed Sandringham om over de toekomstige rol van Harry en Meghan te praten. De Sussexes gaven vorige week aan naar een andere rol te zoeken.

Ook interessant:

ZIEN: Frits Wester maakt comeback en is flink afgevallen

Autsj: Wolter Kroes maakt lelijke smak op podium

Olcay Gulsen over turbulent jaar: ‘Ik heb wel wat traantjes gelaten’