×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Harry en Meghan met baby Archie op Ibiza’

‘Harry en Meghan met baby Archie op Ibiza’
14.08.2019 -

Harry en Meghan, hertog en hertogin van Sussex, hebben de afgelopen week met hun babyzoon Archie doorgebracht op Ibiza. Dat berichtten Spaanse media, en Britse en Amerikaanse bladen hebben het nieuws woensdag overgenomen.


‘Volgens verschillende Spaanse media is het trio naar verluidt naar Ibiza gevlogen met een privéjet en verbleven ze tijdens hun zesdaagse reis in een afgelegen villa, ver weg van nieuwsgierige blikken’, aldus Hello Magazine.

De vakantie begon kort nadat Meghan haar 38e verjaardag had gevierd en Spaanse media wijzen erop dat ze eerder op het populaire vakantie-eiland is geweest. In 2016 plaatste ze zelfs foto’s van haar verblijf – toen met vriendinnen – op Instagram.

Buckingham Palace wilde woensdag niet reageren op de berichten, zo schreef The Mirror. Vakanties zijn privé en het jonge gezin lijkt erin geslaagd om buiten het bereik te blijven van verslaggevers en fotografen.