Harry en Cressida uit elkaar

De Britse prins Harry en zijn vriendin Cressida Bonas zijn na twee jaar uit elkaar. Dat hebben bronnen bevestigd aan de Britse krant The Telegraph. Het nieuws is opmerkelijk, aangezien een paar maanden geleden nog werd gefluisterd dat het stel binnenkort in het huwelijksbootje zou stappen.

Naar verluidt zou Cressida niet tegen alle media-aandacht kunnen. Britse kranten speculeerden volop over een mogelijk huwelijk. Deze geruchten werden gevoed toen Cressida in maart nog aan Harry’s zijde verscheen bij een liefdadigheidsevenement in de Wembley Arena. Toen werd verwacht dat Cressida nog deze zomer officieel goedgekeurd zou worden door koningin Elizabeth.

Nu zijn de twee dus uit elkaar, al schijnt hun liefde voor elkaar nog niet voorbij te zijn. Bronnen zeggen tegen The Telegraph: ‘Als het aan Harry zou liggen, zou hij meteen met haar trouwen.’ Cressida zou een huwelijk nog even willen uitstellen. De breuk hoeft dan ook niet definitief te zijn, zoals Harry’s broer William en zijn toenmalige vriendin Kate Middleton eerder al hebben bewezen. Ook zij gingen een poosje uit elkaar, voordat ze elkaar in 2011 het jawoord gaven.