Hans Ubbink stopt ermee

Ontwerper Hans Ubbink stopt met zijn modelabel. De laatste collectie, die van herfst/winter 2014, zal in augustus in de winkels liggen. Reden voor zijn besluit is de economische crisis: volgens Ubbink zijn veel van zijn vaste klanten de laatste tijd failliet gegaan.

"We hebben, samen met ons team, met veel plezier, lef en toewijding gewerkt aan een volwassen mannenmodemarkt in Nederland. Het lijkt nooit het juiste moment om te stoppen, we doen het met pijn in het hart, en opgeheven hoofd'', liet hij dinsdag aan De Telegraaf weten. De deelnemer van Expeditie Robinson maakte in januari nog bekend zijn werkterrein naar het buitenland te verleggen in een poging de positie van het bedrijf Koan Cooperation B.V. te versterken.

Toch gloort er nog hoop aan de horizon, aldus Ubbink. "Wij gaan op zoek naar een andere manier van investeren in – en bouwen aan – ons merk. Het zal een nieuwe vorm aannemen. Wij hebben daar vertrouwen in, maar weten dat we eerst deze fase moeten afronden om weer nieuwe mogelijkheden te kunnen creëren."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen