×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Teeuwen doet korte tournee

Hans Teeuwen doet korte tournee
19.02.2016 -

Cabaretier Hans Teeuwen gaat een korte tournee doen van zijn nieuwe voorstelling Echte Rancune. Tussen mei en augustus speelt Teeuwen 31 keer in grote theaters in zestien grote steden in Nederland en België.


De kaartverkoop voor deze korte tour start maandag om 10.00 uur, zo maakte zijn woordvoerder vrijdag bekend. De exacte steden en theaters worden vrijdagochtend op zijn website bekendgemaakt.

Het is de eerste maal in vijf jaar dat de cabaretier met een theatervoorstelling te zien is. Het is de zevende solo-cabaretvoorstelling van Teeuwen. De laatste was Spiksplinter in 2011, waar 60.000 mensen naar kwamen kijken.

Echte Rancune wordt volgens Teeuwen “een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven.” Verder zegt Teeuwen zich kwetsbaar te gaan opstellen en eerlijk te praten over zijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving.

De try-outvoorstellingen in april en begin mei waren binnen een uur uitverkocht. Teeuwen is de derde grote cabaretier in korte tijd die aankondigt na jaren weer een comeback op het podium te maken. Ook Harrie Jekkers en Theo Maassen keerden na jaren van afwezigheid in de theaters terug op het podium.