×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Klok: ‘Ik word opa!’

Hans Klok: ‘Ik word opa!’
17.04.2019 -

Hans Klok kan zijn geluk niet op! Zijn stiefzoon Jasper kwam, net voordat de illusionist naar Las Vegas vertrok, met bijzonder nieuws. 'Ik word een trotse opa, opa Klok. Een stiefopa die optreedt op de Strip van Las Vegas, dat klinkt wel heel cool', vertelt Hans aan Weekend.


Het nieuws heeft de 50-jarige illusionist enorm ontroerd: ‘Ik vind het heel leuk en bijzonder. Ook omdat hij en zijn vriendin graag kinderen wilden en dat in eerste instantie niet lukte.’ Jasper is de zoon van Hans’ ex-vriend Frank, met wie hij zeventien jaar samen was.

Hans, die afgelopen weekend een groot feest gaf om afscheid te nemen van familie en vrienden, is inmiddels vertrokken naar de Amerikaanse gokstad. Hij is vastbesloten het daar te gaan maken. ‘Als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer. Je gaat niet op je zestigste nog eens aan een carrière in Las Vegas beginnen.’

Foto: Reni van Maren