×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Klok en Pamela Anderson weer samen

18.01.2018 -

Hans Klok heeft Pamela Anderson weer gevraagd voor zijn show. De voormalig Baywatch-ster stond tien jaar geleden al met de illusionist op het podium in Las Vegas.


Volgens Klok is er maar één seksbom als Pamela en heeft ze iets magisch. Aan het AD vertelt hij: 'Als je zoveel toert als ik, dan weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen om aandacht te trekken. Ik dacht: Pamela woont nu in Marseille en zij is net zo'n persmagneet als Sinterklaas. Laat ik haar eens vragen. Nou, daar had ze wel oren naar, want ze doet op het moment niks'.

De twee blonde sterren zijn naar eigen zeggen een goed stel. Klok: 'Als ik niet op mannen zou vallen, had ik gezegd: wij moeten trouwen'. Wel zijn ze in de loop der jaren hun wilde haren een beetje kwijtgeraakt. Zo doen ze na de show nog wel een drankje, maar gaan ze niet meer tot diep in de nacht op stap.

De vijftigjarige Pamela, die woensdagavond nog met Kloks show in Hamburg stond, heeft volgens de goochelaar geen sterallures: 'Ze komt alleen, doet haar make-up alleen. Ze is gewoon echt zo. En ze ziet er ook nog fantastisch uit'.