Hans Klok

Hans Klok eert overleden illusionist en vriend Roy

Hans Klok rouwt om de overleden Duitse Roy Horn, bekend van het illusionistenduo Siegfried & Roy. De Nederlandse illusionist schrijft zaterdag op Instagram dat hij zijn goede vriend en inspirator gaat missen.

‘Vandaag hebben we voor nu vaarwel gezegd tegen een van de beste illusionisten aller tijden, mijn goede vriend, Roy Horn’, deelt Hans. ‘Siegfried en Roy waren toonaangevend op het gebied van magie en entertainment en hebben de weg geplaveid voor veel illusionisten zoals ik. Ze hebben me mijn hele carrière geïnspireerd en zullen dat ook blijven doen terwijl we zijn nalatenschap voortzetten. Roy, je zal erg worden gemist.’

Coronavirus

Roy overleed op 75-jarige leeftijd als gevolg van het coronavirus, zo werd zaterdagochtend bekend. Samen met Siegfried had hij jarenlang een zeer succesvolle show in Las Vegas, waarin ze optraden met witte leeuwen en tijgers. In 2003 raakte Roy zwaargewond bij een aanval van een van de Siberische tijgers en herstelde daar nooit volledig van.

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Patricia Paay uit huis gezet
Na jarenlange strijd: Rachel Hazes herenigd met vader
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen