Hans en Connie Breukhoven in het diepste geheim gescheiden

Het is de scheiding waar heel Nederland over zal praten. Hans en Connie hebben hun huwelijk in het diepste geheim laten ontbinden. Deze week zullen ze hun besluit om uit elkaar te gaan bekend maken. Hoe het toch mis ging in een huwelijk dat niet kapot leek te kunnen gaan...

 

Ze doorstonden samen grote stormen en waren geregeld het mikpunt van valse verhalen en gemene roddels. Maar net nu het leven van Hans en Connie Breukhoven in rustiger vaarwater terecht leek te zijn gekomen hebben ze besloten om te scheiden. Weekend heeft uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de scheiding tussen de voormalige zangeres en de eigenaar van Free Record Shop zelfs al in stilte helemaal is geregeld. Onlangs zetten Connie en Hans hun handtekening onder een overeenkomst die hun huwelijk definitief beëindigde.

Volgens onze bron zijn de 62-jarige zakenman en de vier jaar jongere voormalige zangeres als vrienden uit elkaar gegaan. “Ze hebben de stap in stilte helemaal voorbereid en uitgewerkt. Ze zijn er samen uit gekomen. Hans en Connie zijn allebei heel verdrietig dat het zover heeft moeten komen. Maar er was geen andere oplossing,” zegt onze bron. Nadrukkelijk wordt er bij gezegd dat Hans geen ander heeft en Connie evenmin. ’Ze hebben deze stap gezet omdat ze dan in elk geval de rest van hun leven samen bevriend kunnen blijven en terug kunnen kijken op de mooie tijd die ze samen hebben gehad.”

Lees meer in de Weekend van deze week!