×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Anker breekt beide benen

31.01.2014 -

Advocaat Hans Anker werd al een poosje niet gezien, zijn broer Wim heeft nu bekend gemaakt hoe dat komt. Hans heeft namelijk zijn beide benen gebroken bij een val van zijn racefiets.


Voor Hans Anker eindigde 2013 dramatisch. De raadsman van advocatenbureau Anker & Anker raakte ernstig gewond bij een val met zijn racefiets. Hij brak daarbij allebei zijn benen en liep ook nog eens een bacteriële infectie op, zo vertelde zijn broer toen hij in de Utrechtse rechtbank verscheen in een zaak die zijn broer zou doen. Volgens Wim schrok men in het ziekenhuis enstig van de verwondingen. Het werd vergeleken met een parachutist die van honderden meters naar beneden is gestort zonder dat zijn parachute opengaat. De ongelukkige Anker zal dan ook nog lange tijd moeten revalideren.